Laat het proces van uw tuin aanleggen over deze hovenier uit regio Veenendaal

Bedrijf van de Kraats is een hovenier in de buurt van Veenendaal die het proces van uw nieuwe tuin uit handen neemt en op een professionele wijze aanpakt. Het bedrijf regelt (samen met u) het ontwerp, aanleg en onderhoud van de tuin. Dit doen ze met de beste hoveniers uit omgeving Veenendaal, de medewerkers hebben de juiste kennis en ervaring binnen het hoveniersvak om uw tuin naar uw wensen te realiseren. Of u nou als particulier of zakelijk hulp nodig heeft maakt niet uit de mensen van dit hoveniersbedrijf staan voor iedereen klaar wat er ook gevraagd wordt van ze.  Sinds 2000 zijn eigenaren Jan en José actief en zijn beide op een actieve manier constant bezig. Eigenaar Jan van de Kraats is voornamelijk bezig met het contact met klanten en organiseren van afspraken. Na zijn opleiding in Houten en jaren aan ervaring in het hoveniersvak is hij dit bedrijf met passie begonnen. Eigenaar José is van de afdeling administratie en maakt daarnaast ook professionele ontwerpen, hier is ze gespecialiseerd in ze heeft hier namelijk een opleiding voor gevolgd. Beide eigenaren hebben een passie voor wat ze doen en vinden het fijn om klanten te helpen en inspireren.

Hoe een tuinontwerp tot stand komt bij de hovenier in omgeving Veenendaal

De hovenier uit regio Veenendaal weet dat een goed ontwerp alleen tot stand kan komen wanneer het gebeurt door een expert. Jose waar ik het eerder over had is de ontwerpster van het hoveniersbedrijf. Ze heeft tien jaar ervaring met het maken van ontwerpen. Na uw aanvraag komt José bij u langs voor een afspraak, u kunt tijdens dit gesprek uw wensen aangeven en waar de voorkeuren liggen en of er eventuele speciale wensen zijn. Tijdens deze ontmoeting neemt José een kijkje in de huidige tuin om te weten wat de mogelijkheden zijn. Door dit gesprek kan Jose aan de slag met het proef ontwerp, een ontwerp wordt gemaakt op de computer om een zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beeld te kunnen geven.

De hoveniers werken uitsluitend met het beste gerij

Het werken met de beste gereedschappen is erg belangrijk voor bijvoorbeeld het milieu en de efficiëntie waarmee klussen gedaan kunnen worden. Hoveniersbedrijf vd Kraats beschikt over kwalitatief hoogwaardige machines en apparatuur.

Geef een reactie